Voorstelling nieuwe medewerkers bij IC - Internationaal Comité

Nieuws

Hier vind je een overzicht van alle nieuwtjes van onze partners en verenigingen.

Volg ons!

 

Volg ons op sociale media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief Zo ben je altijd op de hoogte van al onze activiteiten, projecten en nieuwtjes!

Voorstelling nieuwe medewerkers bij IC

71919232_2425402807556625_2519552030582767616_n.jpgmaandag, 04 september 2023 11:40

Door IC Nationaal

De IC-familie heeft enkele nieuwe medewerkers die zichzelf even kort aan jullie voorstellen.

Michaela is sinds eind mei aan de slag in het GEAR-Project en heeft haar werkplaats in ons nieuw kantoor in Gent in de Kammerstraat, hartje Gent.
Cédelice wordt onze nieuwe educatieve medewerker in Genk en start begin september.
Lien komt ons versterken in het Bxl@work project en vervangt Nora.

We wensen ze alle drie succes en heten ze van harte welkom bij het Internationaal Comité.

Michaela Piwinski

foto-michaela-piwinski

Hallo iedereen!                                                                                         

Mijn naam is Michaela Piwinski, een 24 jarige moeder van twee kinderen genaamd Joshua Thomas (3j) en Zacharias (1j), en ben echtgenote van een toffe man :D

Ik ben afkomstig van Slowakije, en woon ondertussen al 12 jaar in België. Ik heb gestudeerd in HTISA als Administratief bediende en ben van plan om vanaf volgende schooljaar verder te studeren zodat ik een hoger diploma behaal.

Ik heb gewerkt in de Romawerking- VZW AMARO KHER sinds 2012 als vrijwillig animator. Sinds 2020 ben ik hier ook bestuurslid geworden die o.a. verantwoordelijk is voor de administratie en boekhouding.

Ik omschrijf mezelf als een optimistisch persoon, heel sociaal in de omgang en altijd bereid om anderen te helpen. Daarboven ben ik een teamspeler met een creatieve geest, die ook onder druk de juiste prestaties levert. 

Met heel veel enthousiasme ben ik benieuwd naar mijn nieuwe collega’s, ons project en de resultaten van GEAR.

Cédelice Kortleven

foto-cédelice

Hey,

Ik ben Cédelice Kortleven, 21 jaar oud en in juni afgestudeerd als sociaal-cultureel werker aan Thomas More in Geel! Tijdens mijn opleiding heb ik waardevolle ervaringen opgedaan tijdens verschillende stages, zoals bij de KSA-Limburg als pedagogisch medewerker en bij Rebelle-vzw Limburg als educatief medewerker. In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerking-vzw, waar ik verschillende vormingen geef, zoals een animatorcursus en op maat gemaakte vormingen voor speelpleinen.

Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en vaardigheden als sociaal-cultureel werker in te zetten bij het IC. Mijn doel is om mijn SCW-handelen en kritische blik in de schijnwerpers te zetten. Ik hecht veel waarde aan het verbinden met de diverse verenigingen bij het IC en ik hoop dit te bereiken door een ondersteunende en participatieve rol aan te nemen met mijn sociale betrokkenheid.

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten en samen te werken!

   

 Lien


Hallo iedereen, 

Mijn naam is Lien (zij/haar). Vanaf augustus mag ik het Internationaal Comité vervoegen binnen het project BXL@WORK, je zal me dus voornamelijk vinden op het kantoor te Anderlecht. De voorbije 7 jaar was Londen mijn thuis, waar ik werkte binnen ‘engineering leadership’ en ‘DEI’ recruitment voor tech bedrijven. 

Naast het werk, identificeer ik mezelf als “licht koffie-verslaafd”, aspirerend polyglot (voorlopig drietalig) en hou ik me bezig met yoga, het opvoeden van 2 katten en het plannen van de occasionele citytrip. 

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en jullie organisatiecultuur in al zijn diversiteit te ontdekken. 

Tot snel!

Labels
Algemeen
Verenigingen

« Terug

Archief > 2023

september

augustus

juni

mei

februari

Sluiten