Ken jij onze nieuwe collega's al? - Internationaal Comité

Nieuws

Hier vind je een overzicht van alle nieuwtjes van onze partners en verenigingen.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van onze nieuws en activiteiten en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Ken jij onze nieuwe collega's al?

WELKOMBIJIC.jpgmaandag, 04 september 2023 11:40

Door IC Nationaal

Onze IC-familie breidt uit! We verwelkomen drie nieuwe collega's. Michaela is aan de slag in het GEAR-Project, een project over gelijke kansen bij de Roma-gemeenschap. Je kan haar vinden in ons nieuwe kantoor in het hartje van Gent. Cédelice versterkt sinds 1 september team Limburg als educatieve medewerker. Lien vervangt Nora en volgt het tewerkstellingsproject op in Brussel, BXL@work.

WELKOM Michaela, Cédelice en Lien!
Leer onze collega's kennen.

Michaela-website (1)Michaela Piwinski

Hallo iedereen!

Mijn naam is Michaela Piwinski (24jr). Ik ben getrouwd en de jonge moeder van Joshua Thomas (3j) en Zacharias (1j). Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Slowakije, maar ondertussen woon ik al 12 jaar in België. Ik studeerde voor administratief bediende aan de HTISA. Volgend jaar hoop ik mijn schooltraject te hervatten zodat ik mijn hoger diploma behaal.

Mijn eerste stappen in het vrijwilligerswerk deed ik bij de Romawerking - VZW AMARO KHER als animator. Nog later, in 2020, werd ik als bestuurslid verantwoordelijk voor de administratie en boekhouding van de vereniging. Ik omschrijf mezelf als een optimistisch, sociale persoon. Ik ben steeds bereid om anderen te helpen. Ik hou ervan om in team te werken en m’n creativiteit in te zetten.

Met veel enthousiasme vlieg ik in het GEAR-project. Een project van het Internationaal Comité dat zich richt op het versterken van de Roma-gemeenschap.

foto-cédeliceCédelice Kortleven

Hey,

Ik ben Cédelice Kortleven, 21 jaar oud en in juni afgestudeerd als sociaal-cultureel werker aan Thomas More in Geel! Tijdens mijn opleiding heb ik waardevolle ervaringen opgedaan tijdens verschillende stages, zoals bij de KSA-Limburg als pedagogisch medewerker en bij Rebelle-vzw Limburg als educatief medewerker. In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerking-vzw, waar ik verschillende vormingen geef, zoals een animatorcursus en op maat gemaakte vormingen voor speelpleinen.

Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en vaardigheden als sociaal-cultureel werker in te zetten bij het IC. Mijn doel is om mijn SCW-handelen en kritische blik in de schijnwerpers te zetten. Ik hecht veel waarde aan het verbinden met de diverse verenigingen bij het IC en ik hoop dit te bereiken door een ondersteunende en participatieve rol aan te nemen met mijn sociale betrokkenheid.

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten en samen te werken!

Lien

Hallo iedereen, 

Mijn naam is Lien (zij/haar). Vanaf augustus mag ik het Internationaal Comité vervoegen binnen het project BXL@WORK, je zal me dus voornamelijk vinden op het kantoor te Anderlecht. De voorbije 7 jaar was Londen mijn thuis, waar ik werkte binnen ‘engineering leadership’ en ‘DEI’ recruitment voor tech bedrijven. 

Naast het werk, identificeer ik mezelf als “licht koffie-verslaafd”, aspirerend polyglot (voorlopig drietalig) en hou ik me bezig met yoga, het opvoeden van 2 katten en het plannen van de occasionele citytrip. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en jullie organisatiecultuur in al zijn diversiteit te ontdekken. 

Tot snel!

Labels
Algemeen

« Terug

Archief > 2023

december

oktober

september

augustus

juni

mei

februari

Sluiten