Het Internationaal Comité vzw en Avansa-Antwerpen nodigen u uit voor het slotevent ‘Vaderkracht’ - Internationaal Comité

Nieuws

Hier vind je een overzicht van alle nieuwtjes van onze partners en verenigingen.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van onze nieuws en activiteiten en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Het Internationaal Comité vzw en Avansa-Antwerpen nodigen u uit voor het slotevent ‘Vaderkracht’

Vaderkracht_Banner1000x400px.pngdonderdag, 01 juni 2023 12:31

Door Hakan Kiliç

Persbericht en uitnodiging

Anderhalf jaar werkten 25 Antwerpse vaders uit diverse culturen rond het thema opvoeden. Samen zochten ze naar manieren om de band met hun kinderen te verdiepen en ondersteunden ze elkaar bij hun vragen over opvoeding in een nieuwe culturele omgeving.

Doorheen vele activiteiten en vormingsmomenten leerden ze zichzelf beter kennen, ontwikkelden ze hun skills en hadden ze veel quality-time met hun kinderen. En vooral was het een project dat aangestuurd werd door de vaders zelf.

Het unieke project ‘Vaderkracht’ nadert nu het einde en we maken samen met de vaders, kinderen en beleidsmakers de balans op van anderhalf jaar werken.

Gelijke kansen en gedeeld ouderschap waren de drijfveren van het project.

We nodigen u dan ook graag uit uit op het slotevent ‘Vaderkracht’ Zaterdag 3 juni 2023, van 13 u. – 15:30 u., KAVA Congres Centrum, Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen.

We nemen je mee doorheen het project, Hoe het verliep, wat er allemaal georganiseerd werd en hoe de vaders en kinderen dit beleefd hebben.

Om 14:30 u. gaan de vaders in gesprek met viceminister-president en minister van gelijke kansen Bart Somers en Antwerps schepen voor gelijke kansen en integratie Karim Bachar. De papa’s zullen met hen in dialoog gaan en hen hun vragen en voorstellen voorleggen.

Na de slottoespraken is er de mogelijkheid om de schepen en de minister vragen te stellen.

Meer info: Koen De Mesmaeker, info@icvzw.be, 0477 297 40

Internationaal Comité vzw
Bikschotelaan 232/1
2140 Antwerpen
www.icvzw.be
0477 297 407

Labels
Algemeen
Participatie
Verenigingen

« Terug

Archief > 2023

december

oktober

september

augustus

juni

mei

februari

Sluiten