Activiteiten - Internationaal Comité

Activiteiten

Vind hier de nationale en regionale activiteiten terug van het IC.

Activiteiten

Komende Activiteiten

 1. Vormingen op vraag

  14 februari

  banner-vorming-op-vraag.jpg

  Ontdek het aanbod gratis vormingen die je via Internationaal Comité vzw voor jou en jouw verenigingen kan aanvragen! Elke vorming dompelt je onder in een thema naar keuze en wordt telkens gegeven door experten in het vakgebied. Alle vormingen kunnen zowel online of op locatie plaatsvinden.

 2. Politiek Uurtje | Open regioraad IC Limburg

  20 april

  affiche_regioraad_politiekuurtje_20_04.jpg

  Op 20 april komt de regioraad voor IC Limburg samen en dit keer is het een openbare bijeenkomst waar iedereen welkom is vanaf 11u00! Verwacht boeiende gesprekken met Limburgse politici zoals Nawal Farih, Funda Oru en Bright Adiyia

 3. Couture Cultuur | Erfgoeddag | BELvue Museum

  21 april

  Erfgoeddag-BELvue-museum-21.04.jpg

  Duik in de wereld van “Couture Cultuur”, een co-creatief project dat het rijke textielerfgoed van diverse Brusselse gemeenschappen belicht. Het resultaat uit zich dan ook in een bonte verzameling creaties die we voor het eerst onthullen in een modeshow begeleid door traditionele muziek. 

 4. Omgaan met conflicten

  22 april

  Banners Nieuwsbrief4.png

  Conflicten gebeuren dagelijks: thuis, op het werk, op de tram. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet omslaat in geweld? Ontdek het in de workshop ‘Omgaan met conflicten’.

 5. Deze vlieger gaat op!

  27 april

  Deze-vlieger-gaat-op-Handelsbeurs-Gent-27.04.jpg

  Zaterdag 27 april nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan een bijzonder evenement in de prachtige Handelsbeurs in Gent. We komen samen om de nagedachtenis van de geliefde Gentse beeldhouwer Walter De Buck te eren en daarbij een krachtige boodschap van vrede te verspreiden. Het belooft een avond vol warmte te worden.

 6. Hoe maak je goede sociale media? - online

  16 mei

  Banners Nieuwsbrief3.png

  Ontdek de mogelijkheden van verschillende sociale media kanalen en hoe je ze optimaal kunt benutten voor jouw organisatie. Maximaal 15 deelnemers; zorg dat je een smartphone of computer bij de hand hebt.

 7. Hoe maak je goede sociale media? - fysiek

  23 mei

  Banners Nieuwsbrief3.png

  Ontdek de mogelijkheden van verschillende sociale media kanalen en hoe je ze optimaal kunt benutten voor jouw organisatie. Maximaal 15 deelnemers; zorg dat je een smartphone of computer bij de hand hebt.

 8. Feitelijke verening vs vzw's

  11 juni

  Banners Nieuwsbrief5.png

  Verken het verschil tussen een feitelijke vereniging en een VZW. Leer wanneer het handig is om een VZW op te richten en begrijp de belangrijke zaken rond VZW-statuten en verplichtingen.

Bekijk al onze voorbije activiteiten

Sluiten