Vrijwilliger in de kijker: Oleksii Tokar - Internationaal Comité

Nieuws

Hier vind je een overzicht van alle nieuwtjes van onze partners en verenigingen.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van onze nieuws en activiteiten en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Vrijwilliger in de kijker: Oleksii Tokar

vrijwilliger-Oleksii-Tokar.jpgvrijdag, 01 maart 2024 10:20

Door IC Nationaal
"Ik zet me in voor vrijwilligerswerk omdat ik een positieve impact wil hebben op anderen en mijn gemeenschap, en tegelijkertijd mijn persoonlijke groei wil bevorderen. Ik help mensen en zal altijd helpen. Ik zal niet veranderen. Dit is mijn levenspositie."

Oleksii Tokar

Meet Oleksii Tokar, de bevlogen voorzitter van de Oekraïense vereniging Svitanok en een van de toegewijde vrijwilligers van het Internationaal Comité. Hij besteedt al zijn vrije tijd aan het ondersteunen van Oekraïense vluchtelingen bij Welkomstpunt, biedt begeleiding en steun, en zet zich in voor talrijke solidariteitsacties en humanitaire projecten.

Samen met zijn vrouw Kateryna heeft Oleksii met succes een Oekraïense zondagsschool opgericht, waarbij ze cultureel erfgoed en onderwijs ondersteunen. Hij is ook actief betrokken bij projecten van het Internationaal Comité, en toont verantwoordelijkheid en initiatief. Ondanks zijn drukke werkschema is hij ook een echtgenoot en zorgzame vader van drie geweldige kinderen. Zijn toewijding aan vrijwilligerswerk en gezinswaarden verdient respect.

Labels
Algemeen
O3

« Terug

Sluiten