Bevraging coronacrisis - Internationaal Comité

Nieuws

Hier vind je een overzicht van alle nieuwtjes van onze partners en verenigingen.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van onze nieuws en activiteiten en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bevraging coronacrisis

image-from-rawpixel-id-2331644-jpeg.jpgmaandag, 25 mei 2020 14:36

Corona is nog niet helemaal achter de rug maar we durven toch al te dromen van een leven na deze epidemie. Het is duidelijk dat er gevolgen en veranderingen zullen zijn voor iedereen, ook voor de verenigingen.

Door Hakan Kiliç

Corona is nog niet helemaal achter de rug maar we durven toch al te dromen van een leven na deze epidemie. Het is duidelijk dat er gevolgen en veranderingen zullen zijn voor iedereen, ook  voor de verenigingen. 

Ook het Internationaal Comité denkt na over de toekomst en hoe we in de toekomst met elkaar kunnen samenwerken. We zijn benieuwd hoe jullie de voorbije periode beleefd hebben, wat dit voor jullie vereniging betekent en wat jullie verwachten van het Internationaal Comité.

Daarom hebben we een vragenlijst opgesteld. Jullie antwoorden zullen we gebruiken om onze werking en richting aan te passen. Zo wil het IC jullie beter ondersteunen

Is er iets onduidelijk in de enquête aarzel dan niet om uw educatief medewerker te contacteren die u de nodige verduidelijkingen kan geven. 

Ik hoop dat we vele antwoorden zullen ontvangen en we jullie verder, en wellicht op een andere manier, kunnen ondersteunen en aan de toekomst kunnen werken.

Vul via onderstaande knop de enquête in:

Breng me naar de enquête!

Labels
Corona

« Terug

Sluiten