Over Zomerscholen GENT - Internationaal Comité

VERENIGD IN DIVERSITEIT

Welkom bij IC! Onze overkoepelende organisatie streeft naar maatschappelijke participatie en sociale integratie. Dit doen we door het organiseren van activiteiten, vormingen en thematische projecten, samen met onze 350 leden en ons uitgebreide netwerk.

Over Zomerscholen GENT

Zomerscholen GENT

Ook dit jaar organiseert het Internationaal Comité we weer zomerscholen voor Oekraïense kinderen in Genk en Gent.

Deze scholen zijn speciaal voor basisschoolkinderen die al een beetje Nederlands kunnen spreken. Sommige zijn hier nog maar kort, anderen al iets langer.

Op onze zomerscholen hebben we leuke en educatieve activiteiten in het Nederlands én Oekraïens.
Naast het leren hebben we ook veel plezier! We gaan op avontuurlijke uitstapjes om de stad en alle leuke dingen die er zijn te ontdekken. En we doen creatieve en sportieve activiteiten samen.

Onze doelen zijn simpel: we willen dat deze kinderen ook in zomervakantie het Nederlands kunnen blijven oefenen, zich fijn voelen, nieuwe dingen leren over de wereld, creatief zijn, lekker bewegen, en vriendjes maken.

Info

📆  01 juli tot en met 05 juli 2024

📆  08 juli tot en met 12 juli 2024

⏰   9:00 - 16:00 - maandag tot vrijdag

📍 BenedictusPoort, Hundelgemsesteenweg 93, Ledeberg

👥  kinderen van 5 -12 jaar

✏️  Verplicht inschrijven voor 1 juni! Ga naar de Brugfiguur van de school van jouw kind(eren) en vraag om hen in te schrijven op de Zomerschool voor Oekraïense kinderen van de Stad Gent!

💰  Gratis

ℹ️  iris@icvzw.be - 0486 54 27 03

Prijzen

Deelname is gratis

Sluiten