Over Vormingen op vraag - Internationaal Comité

Over Vormingen op vraag

Vormingen op vraag


Ontdek het aanbod gratis vormingen die je via Internationaal Comité vzw voor jou en jouw verenigingen kan aanvragen! Elke vorming dompelt je onder in een thema naar keuze en wordt telkens gegeven door experten in het vakgebied. Alle vormingen kunnen zowel online of op locatie plaatsvinden.

Interessen in één van onderstaande vormingen? Contacteer ons via vorming@icvzw.be

Hoe maak ik een goede flyer

Banners Nieuwsbrief8

Een goede flyer of affiche is belangrijk om jouw organisatie, acties en evenementen zichtbaar te maken. Tijdens deze vorming leer je het ABC van lay-out en werken met Canva, een online gratis tool voor lay-out.

 Verkiezingen

Banners Nieuwsbrief7

Wil je meer te weten komen over politiek in het kader van de verkiezingen in 2024? Wil je je begrip van de structuren vergroten, begrijpen waarom stemmen belangrijk is, weten waar elke partij voor staat, of gewoon in gesprek gaan over dit onderwerp?

Sociale media als tool en communicatiemiddel 

Banners Nieuwsbrief9

Wat zijn de verschillende mogelijkheden tussen de verschillende sociale media kanalen en hoe haal je er het maximale uit voor jouw organisatie?

 Foto en video op smartphone

Banners Nieuwsbrief6

(Her)Ontdek de foto- en videofuncties van jouw smartphone! Leer hoe je het beste haalt uit jouw toestel voor het maken van kwalitatief beeldmateriaal. We leren de mogelijkheden van het werken met de foto- en videofuncties van je smartphone en hoe je deze gebruikt. Ook kijken we naar beeldbanken en hun mogelijkheden.

Sluiten