Nieuwjaarsreceptie Soirée Harira - Eéntje met Soekraïne! - Internationaal Comité

Nieuwjaarsreceptie

Soirée Harira – Eéntje met Soekraïne!

Nieuwjaarsreceptie Soirée Harira - Eéntje met Soekraïne!

Op 14 januari heet IC u welkom op Soirée Harira - Eéntje met Soekraïne! in de Gentse Handelsbeurs voor een nieuwjaarsreceptie met een werelds buffet!

Samen met de nieuwe Afghaanse, Oekraïense en Syrische Gentenaars heffen we het glas op het nieuwe jaar en genieten we gezellig samen van een werelds buffet in een ongedwongen, familiale sfeer. Traditioneel zeggen we dan in Gent 'ééntje met suiker!', maar actualiseren dus onze nieuwjaarstoast naar 'éénje met Soekraïne' en genieten allemaal, als oude én nieuwe Gentenaars, 'tuupe tegoare' van een rijk gevuld programma met o.a. onze Gentse stadstroubadour Wim Claeys, Beatboxlegende Serdi & crew, Syrische muziekmeesters Amir abla & Samer Najim en hun groep, Belgisch-Angolese rapper Graci en performances van het Belgisch-Angolees Capoeira gezelschap, dabka en bellydance!

PROGRAMMA

Deuren vanaf 17u30 - Receptie en ontvangst
Eten vanaf 18u00 - Wie wil mee eten kan vanaf 18u00 gezellig mee aansluiten aan tafel. Gelieve wel te reserveren
Optredens starten om 19u30
Het wordt een bonte souk van een avond, want geef eerlijk toe: zag jij ooit al Beatbox, Angolese rap/capoeira, Syrische dabka, Gentse folk én Oekraïense zang samen op één podium?

Soirée Harira is een organisatie van Internationaal Comité, de Gentse Lente vzw, serdi&crew, Amalvzw en Ha’concerts met steun van talloze Gentenaars.
Sluiten