Over Regioraad Antwerpen - Internationaal Comité

Over Regioraad Antwerpen

Regioraad Antwerpen

Beste leden

Graag nodigen we jullie uit voor de Regioraad bijeenkomst op donderdag 26 september van 18.30-22u. Deze bijeenkomst gaat door in de Europazaal (Nationalestraat 111, 2000 Antwerpen).

We zullen toekomstige plannen van het Internationaal Comité met jullie delen en bespreken. Als Internationaal Comité willen we met jullie kennismaken en jullie de mogelijkheid bieden om andere lidverenigingen te leren kennen. Daarnaast gaan we de noden in kaart brengen en afspraken maken over onze dienstverlening. Er zijn ondertussen ook nieuwe regels rond subsidiëring en registratie van de activiteiten. Deze zullen we nader toelichten en uiteraard krijgen jullie de mogelijkheid om vragen
te stellen.

Er wordt verwacht dat minstens 1 lid van de vereniging aanwezig is. Voor verdere vragen, neem gerust contact op met je educatieve medewerker.

We kijken alvast enthousiast uit naar jullie komst.
U kunt zich inschrijven via de link hieronder.

Team Antwerpen

Klik hier om je in te schrijven

Frisse start van het Regiobestuur IC Antwerpen

  1. Dinsdag 3 september is het Regiobestuur na lange tijd van stilte bijeengekomen. Een paar nieuwtjes van die vergadering:
  2. Eugenie Bempunga (Mama Bolingo vzw) is verkozen tot nieuwe voorzitter van het Regiobestuur.
  3. Mina Mangre is de nieuwe coördinator van Regio Antwerpen vanaf april dit jaar.
  4. Vanaf oktober 2019 maakt Mina een rondje langs alle leden. Ze wil kennismaken, de noden in kaart brengen en afspraken maken over de dienstverlening van het IC. Ze kijkt enthousiast uit naar de ontmoetingen met jullie.
  5. De nieuwe directie-team is volop bezig met het voorbereiden van het nieuwe beleidsplan van het IC welke eind december bij de Vlaamse Overheid ingediend moet worden.
  6. In januari volgend jaar zal er een Nieuwjaarsbijeenkomst zijn. Meer informatie volgt nog.

Prijzen

Enkel voor de leden

Toegang gratis

Deel met anderen

Sluiten