Internationaal Comité vzw - Nieuwsbrief
Internationaal Comité
Volg ons!
Facebook icon
Twitter icon
Instagram icon
YouTube icon
Nieuwsbrief IC

aandachtspunten voor onze verenigingen

Hallo IC-Nieuwsbrieflezer,
Bij IC nemen we jouw persoonlijke data serieus. We wijzigen daarom onze Gebruiksvoorwaarden en Privacy Beleid om de General Data Protection Regulation (GDPR) na te leven.

Wat betekent dit precies voor jou?
Met deze wijziging maken we het makkelijker voor je om onze voorwaarden te begrijpen. Het is belangrijk dat je weet hoe we omgaan jouw gegevens en welke controle jij daarover hebt.

Via onderstaande knop kan je onze PRIVACYVERKLARING lezen. Als je onze services blijft gebruiken na 24 mei 2018, ga je automatisch akkoord met deze wijziging. Je kan je onderaan op ieder moment uitschrijven uit onze nieuwsbrieven

We wensen je veel plezier met het lezen van de nieuwsbrief!

ENQUETE IN DE ZORG, UIT DE ZORGEN

Het Internationaal Comité doet mee aan het interregionaal project 'in de zorg, uit de zorgen'. In dit project gaan we vluchtelingen tewerkstellen in de zorgsector. Om dit voor te bereiden is er een enquête gemaakt over gezondheidszorg in België en je thuisland.

Ben je gevlucht en wil je graag deelnemen aan de enquête? Surf dan naar onderstaande link.

deelnemen aan enquête

activiteiten - info

IC FAMILIE WANDELDAG

SAVE THE DATE: 30 juni

Meer info
JE ACTIVITEITEN DOORGEVEN

2018 is alweer bijna halfweg. Je vereniging zal waarschijnlijk al veel activiteiten georganiseerd hebben. Vergeet deze zeker niet te registreren voor IC. Nog niet gedaan? Registreer via volgende link.
Vragen over hoe je moet je activiteit moet registreren? Uitleg vind je op de website.

Meer info
EEN VRAAG OF IETS BESPREKEN?

Maak dan eerst telefonisch of via mail een afspraak zodat je educatief medewerker zeker aanwezig is. Kan je niet naar het kantoor komen? Geen probleem. We kunnen ook ergens anders afspreken.

Netwerkpartners organiseren

17 mei - INFOSESSIE 'IEDEREEN OP HET VELD'

Sinds april 2017 zetten KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League zich via een gezamenlijk project in voor de integratie van vluchtelingen en asielzoekers via het project Iedereen op het Veld, een project ondersteund door Fedasil. Het project wil de integratie van vluchtelingen en asielzoekers in onze samenleving bevorderen via onze sport, aangezien deze de kracht heeft om mensen samen te brengen. Een 22-tal ...

Meer info

29 mei - INSPIRATIEAVOND CAMPAGNE 11.11.11

Wereldwijd zijn 65 miljoen mensen op de vlucht. Ze migreren door armoede, ongelijkheid, vervolging of de klimaatverandering. Na een geslaagd eerste campagnejaar, laten we het thema vluchtelingen en migratie niet los. We blijven campagne voeren voor een menselijk en solidair ...
Kom naar een inspiratieavond bij jou in de buurt

Meer info

Nuttige informatie

ZOMERCURSUS voor 15 tot 19 jarigen die recent in België wonen

Heb je jongeren in je verenigingen dan hebben ze deze informatie misschien al via de school gekregen. Je mag altijd contact opnemen met IC of de personen op de flyer om de jongeren in te schrijven. Het is een echte aanrader.
Wat gaan ze doen:
Een persoonlijke begeleider voor al je vragen over studeren, werken en hobby’s in België ✓
Een cursus over het leven in België ✓
Toffe groepsactiviteiten op jouw maat ✓
Het aanbod is gratis✓

Meer info

HET ABC VAN DE VERENIGING

Een zeer nuttige handleiding/infoboekje voor verenigingen.

Meer info

KMO-PORTEFEUILLE

Sinds deze maand is Groep INTRO erkend dienstverlener KMO-portefeuille. Is uw onderneming een KMO of bent u een zelfstandige? Dan kan u tot 40% besparen op opleidingen en advies van Groep INTRO!

Hoeveel korting u precies kan krijgen is afhankelijk van de grootte van uw onderneming: Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 40 % steun genieten via de kmo-portefeuille. U ontvangt maximaal € 10.000 steun per jaar. Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 30% steun genieten via de kmo-portefeuille. U krijgt maximaal € 15.000 per jaar.

Meer info


011 29 09 17
info@icvzw.be | www.icvzw.be
Monseigneur Broekxplein 6 | 3500 Hasselt

Lees hier onze privacyverklaring
Online bekijken | Voorkeuren beheren